Verbakel Party & More / Partyrentservice is een groeiend party, verhuur en catering bedrijf.

Samen met een enthousiast team weten zij van elk feest een onvergetelijke ervaring / gebeurtenis te maken!

Of het nu gaat om de verzorging van een feestje thuis, bedrijfsfeest, catering of de organisatie van een groots evenement, Verbakel Party & More staat garant voor een persoonlijke en professionele samenwerking.

Dankzij de jaren lange ervaringen in de horeca, catering en evenementen branche, is voor Luc en Erik Verbakel het idee ontstaan om de organisatie op locatie met eigen ideeën en passie voor het vak uit te werken.
Na de laatste jaren vanuit een boerenschuur gewerkt te hebben kon deze niet meer aan de eisen van deze succesvolle onderneming voldoen.

De loods werd ingeruild voor een functioneel pand aan de Industrieweg 48 a te Mierlo met daarin ruimte voor zowel opslag als kantoor. Vanuit dit nieuwe pand werkt Verbakel Party & More aan nieuwe ideeën voor grote of kleine evenementen, uw feestje thuis of op locatie een bedrijfsfeest en smakelijke catering.

Catering

Smaken verschillen, daarom biedt Verbakel Party & More voor elke gelegenheid een passend cateringvoorstel. Voor zowel de particuliere of zakelijke markt verzorgen wij graag het diner, buffet, barbecue, live cooking of evenementencatering Verbakel Party & More brengt samen met u uw wensen tot werkelijkheid.

Verhuur

Verbakel Party & More beschikt over een breed aanbod verhuurmaterialen. Zowel de particuliere als de zakelijke sector zijn bij ons aan het juiste adres. Door de ervaring en enorme eigen verhuurvoorraad, kunnen wij de complete invulling van uw evenement thuis of op locatie geheel verzorgen. Elke locatie behoeft een inrichting en decoratie op maat.

Met trots nodigen wij u uit om de verhuurmaterialen te bekijken in onze productenlijst.

Verbakel Party & More denkt graag met u mee, bent u geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen in een persoonlijk gesprek.

Ons team beantwoordt uw vragen en wensen graag met een persoonlijk en professioneel advies.

Eindhoven, Helmond, Mierlo, Asten, Deurne, Geldrop, Heeze, Leende, Maarheeze, Budel, Soerendonk, Veldhoven, Laarbeek, Nuenen, Gerwen, en ver daarbuiten!!!

Regio Eindhoven, regio Helmond, regio Deurne, regio Noord-Brabant, regio Limburg, regio weert, regio Maarheeze, Budel, Soerendonk enz enz