Wanneer u een feest gaat organiseren in bijvoorbeeld een partytent, dan bent u er met het regelen van de overkapping alleen nog lang niet. Begrijp goed: bij Verbakel kunt u terecht voor prachtige partytenten met een exclusieve en sfeervolle uitstraling. Maar het is toch jammer wanneer uw gasten met de voeten in de modder moeten staan. Gelukkig kunt u bij ons ook terecht voor verhuur van vloerdelen.

Vloerdelen kennen vele vormen en kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden. Wij leveren bijvoorbeeld een houten stelvloer als dragende constructie zodat alles mooi recht en gelijk staat. Voor de aankleding daarvan kunt u bij ons vervolgens weer terecht voor de verhuur van tapijttegels in alle kleuren. Kies maar voor hetgeen het beste bij de door u gewenste ambiance past.

Voor verhuur van tapijttegels tot verhuur van een complete parket dansvloer

Geef uw locatie extra uitstraling door te kiezen voor de tapijttegels en (rode) lopers die wij van Verbakel in de verhuur aanbieden. Op die manier geeft u uw locatie extra cachet. Maar maak het allemaal nog feestelijker door een parket dansvloer door Verbakel te laten plaatsen. Ook die optie bieden wij aan ter verhuur. Geen feest is compleet wanneer er niet gedanst kan worden.

Verbakel denkt ook graag met u mee ten aanzien van de totale inrichting van uw locatie. De te kiezen vloerdelen, tapijttegels en eventuele dansvloer zijn daarin slechts elementen. Wij bieden ook verhuur van andere zaken aan zoals meubilair. En ook voor de party-tentlocatie zelf kunt u bij ons terecht.