Wie een feest of evenement wil organiseren, bijvoorbeeld in een partytent, ontkomt er niet aan om ook over verlichting na te denken. Verlichting draagt immers zeer sterk bij aan de sfeer van de bijeenkomst. Daarnaast is het van belang dat, wanneer er bijvoorbeeld een presentatie of optreden gepland staat, iedereen alles goed kan zien. Bij Verbakel Party & More kunt u gelukkig terecht voor verhuur van LED verlichting en dergelijke maar ook voor verhuur van alle andere vormen van electra.

Voor verhuur van alle denkbare vormen van feest gerelateerde electra

De verhuur van verlichting en electra kent vele vormen en toepassingen. Het productengamma van Verbakel is in dit opzicht dan ook breed. U kunt bij ons terecht voor:

  • Verhuur van al uw verlichting: Dat varieert van lantaarns, nooduitgang verlichting tot theelichtjes en kandelaars.
  • Verhuur van electra: denk aan kabelhaspels, stekkerdozen, verloopstekkers en krachtkabels.

Ook Verbakel denkt aan het milieu en daarom staat de verhuur van LED verlichting voor ons op de voorgrond. Zorg voor een ultieme stijlvolle ambiance door de plafonds van uw feestlocatie uit te rusten met diverse van onze led-kroonlichters. Uw gasten wanen zich in een exclusief decor.

Verhuur van verlichting, electra en LED verlichting is overigens niet het enige waar Verbakel zich mee bezighoudt. Wij bieden een totaalassortiment aan op het gebied van partyservice. Alle denkbare faciliteiten die samen een topevenement creëren, hebben wij in ons verhuurassortiment.