Bent u op zoek naar een adres voor party tenten verhuur in Mierlo? Laat in Mierlo nou net Verbakel Party en More gevestigd zijn. Wij zijn al jaren hét adres ter vervulling van al uw behoeften op het gebied van feesten en partijen. Bij ons kunt u terecht voor meubilair, verlichting en voor catering ten aanzien van uw feest. En om een dak boven het hoofd van uw bezoekers te bieden, bieden wij ook partytenten verhuur aan.

Partytent huren in Mierlo

Een partytent huren kan verstandig zijn wanneer u uw feestje grotendeels in de buitenlucht laat plaatsvinden. De party tenten die wij verhuren zijn modulair uitbreidbaar tot een lengte van maar liefst enkele tientallen meters. Ze hebben een sfeervol uiterlijk en de zijwanden van veel exemplaren zijn naar wens uitneembaar. Zo creëert u een open overkapping die in geval van slecht weer – helaas dat heeft men niet altijd in de hand – snel afsluitbaar is zodat uw gasten droog en warm zitten.

Party tenten verhuur bij Verbakel betekent bij grotere exemplaren dat wij de accommodatie vooraf voor u komen opbouwen. Is er slecht weer tijdens uw feest in Mierlo voorspeld, een lichte storm wellicht? Wij zorgen dat de partytenten die wij in de verhuur aanbieden stevig worden verankerd.