Gaat u een feest of evenement organiseren in de buitenlucht? Bent u nog op zoek naar een dak boven het hoofd van uw toekomstige gasten? Verbakel verzorgt verhuur van tenten ten behoeve van dergelijke aangelegenheden. Op die manier wordt het mogelijk om een feest of evenement te organiseren op de meest uiteenlopende plekken, zoals in uw tuin of gewoon ergens in de natuur.

Voor verhuur van tenten in alle soorten en maten

De party tenten die Verbakel in de verhuur beschikbaar heeft hebben een modulair karkater. Het zijn overwegend witte tenten met rechtopstaande wanden en een puntdak zodat de eventuele regen er niet op kan blijven staan. De zijwanden zijn voorzien van sfeervolle vensters, bekleed met een transparante laag zodat er genoeg licht in de tent blijft vallen. De zijwanden van de party tenten die wij voor verhuur aanbieden zijn in veel gevallen uitneembaar of oprolbaar. Op die manier kunt u de party tenten snel een open of gesloten karakter geven. Waar u voor kiest is dikwijls afhankelijk van de actuele weersomstandigheden.

Door het modulaire karakter van de tenten die wij voor verhuur ter beschikking hebben, kunnen wij lengtes realiseren tot wel 40 meter. Daar passen heel wat bezoekers in.