Dus u heeft als particulier of zakelijke partij de intentie om een grootschalig feest of evenement te organiseren? Of u daar nu ervaren in bent of niet, Verbakel Party & More is de aangewezen partij om direct contact mee op te nemen. Bij ons kunt u ondermeer terecht voor:

  • verhuur meubilair;
  • verhuur inrichting;
  • verhuur banken;
  • verhuur stoelen;
  • verhuur tafels.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg van ons verhuurassortiment. Bij de organisatie van een feest of evenement komt heel wat kijken. En u kunt uw gasten niet de hele tijd laten staan of op de grond laten zitten. Voor verhuur van het totale meubilair en de totale sfeervolle inrichting van uw feest of evenement, kunt u gelukkig bij ons terecht.

Verbakel zorgt voor verhuur van o.a. stoelen en tafels.

De aankleding van een feest, de uitstraling van eenheid, het zijn allemaal essentiële elementen in de sfeer die u tijdens uw feest of evenement zult weten op te roepen. Op het gebied van verhuur van banken, verhuur van meubilair en elementen ter inrichting van de ruimte, hebben wij daarom meerdere uitvoeringen beschikbaar. De stijl varieert van modern tot meer klassiek.

Realiseer u wel dat u met de verhuur van meubilair en inrichting nog geen garantie op een succesvol feest heeft. Daarvoor is heel wat meer nodig. Als u dat wilt dan kunt u afgezien van de verhuur van banken, verhuur van stoelen en van tafels ook een beroep doen op Verbakel Party & More voor het verzorgen van de totale catering.