Wat is er leuker dan een feest of evenement te organiseren op een onconventionele plek. Wellicht in uw tuin of in uw bedrijfshal en misschien zelfs wel buiten in de natuur. De meeste organisatoren van evenement of feest ontberen de vele faciliteiten om een en ander goed georganiseerd te kunnen krijgen. Gelukkig is er Verbakel Party & More waar u alles kunt huren wat u maar nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor verhuur van een koeling en voor het huren van een mobiele koelwagen.

Hapje en drankje aanbieden: dan moet u een koeling huren

Wellicht is het organiseren van een feest of evenement niet uw corebusiness. Maar uw wensen zijn wellicht toch groot. Het is vanzelfsprekend zeer gebruikelijk om uw gasten een heerlijk hapje en drankje aan te bieden. We hopen natuurlijk op goed weer en aangename temperaturen. Maar de warmte zorgt er wel voor dat u bij ons zult moeten aankloppen voor de verhuur van een koeling. U wilt uw gerechten en dranken immers toch op optimale temperatuur serveren zeker?

Wat erg handig is, is dat men bij Verbakel terecht kan voor de verhuur van een koelwagen. Dat is een aanhanger die is omgebouwd tot mobiele koeling. U kunt hem zelf bij ons ophalen wanneer u over een trekhaak beschikt. Heeft u nog niet precies een goed beeld van hoe de lay-out van uw feestterrein eruit zal gaan zien? Dan breng een koelwagen ten opzichte van het huren van een conventionele koeling uitkomst. De koelwagen kunt u immers nog heel gemakkelijk later verplaatsen.