Of je nu een klein of groot feest of evenement wilt organiseren, je hebt daar het een en ander voor nodig. Particulieren of bedrijven wiens corebusiness het organiseren van feesten of evenementen niet is, hebben de benodigde middelen zoals bierglazen, bierpullen, wijnglazen en theeglazen meestal niet in hun bezit. Geen nood: Verbakel Party & More is gespecialiseerd in de verhuur van al dat soort glaswerk.

Het is nu eenmaal een feit, niet iedere bezoeker van uw feest of evenement heeft dezelfde behoefte op drankgebied. Wat dat betreft is het dan ook maar fijn dat wij van Verbakel, specialist op het gebied van alles wat met partyservice te maken heeft, u een ruim assortiment t.a.v. verhuur van glaswerk kunnen aanbieden. Bij ons kunt u terecht voor:

  • verhuur van bierglazen;
  • verhuur van bierpullen;
  • verhuur van wijnglazen;
  • verhuur van theeglazen.

Voor verhuur van slanke bierglazen tot verhuur van fikse bierpullen

Verbakel Party & More denkt met u mee. Al naar gelang het aantal bezoekers dat u verwacht, bepalen wij in welke aantallen wij u de verhuur van wijnglazen, theeglazen en andere vormen van glaswerk moeten aanbieden.

Zeker voor kleinschalige partijen waarbij u zelf de catering wilt organiseren, is onze service echt een uitkomst. Het voedsel en de drank regelt u gewoon zelf, maar vrijwel niemand beschikt zelf over voldoende glaswerk voor een grotere groep mensen. Ga daarom voor de verhuur daarvan naar Verbakel.