Wilt u een feest of evenement organiseren? Daarvoor is vanalles nodig. Zeker wanneer u uw bezoekers een hapje en een drankje wilt aanbieden dan komt daar flink wat bij kijken. U kunt de mensen immers niet van de grond en met de handen laten eten. Verbakel Party & More in Mierlo biedt echter uitkomst. Bij ons kunt u namelijk terecht voor o.a.:

  • verhuur bestek;
  • verhuur serviesgoed;
  • verhuur lepels;
  • verhuur vorken;
  • verhuur messen;
  • verhuur borden.

Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke sector zijn wij het eerste aanspreekpunt in geval van evenement of festiviteit. Afgezien van de verhuur van bijvoorbeeld lepels, verhuur van vorken en verhuur van messen kunt u ook de volledige catering aan ons uitbesteden. Wij nemen onze topkoks en faciliteiten dan mee en verrassen de aanwezigen met heerlijke maaltijden en hapjes.

Van verhuur van borden tot verhuur van meubilair en inrichting.

Bij Verbakel Party & More kun je met iedere wens ten aanzien van het organiseren van een feest of evenement terecht. Klanten die geen enkele ervaring hebben met een dergelijke organisatie, nemen wij op basis van een uitgebreid intakegesprek m.b.t. de eisen en wensen de totale organisatie uit handen. U kunt er echter ook voor kiezen om de organisatie voor een groot deel in eigen beheer te doen. Natuurlijk is dat goedkoper en dan kunt uzelf nog meer invloed uitoefenen op de gang van zaken. Ons uitgebreide assortiment ter verhuur van feest- en catering gerelateerde artikelen zoals bestek brengt dan uitkomst.

Neem contact op met Verbakel voor verhuur van vorken en messen en voor verhuur van lepels. Ook verhuur van borden en serviesgoed in diverse feestelijke uitvoeringen is bij ons mogelijk.