Met de faciliteiten die Verbakel Party & More biedt, weet u elke neutrale locatie in no-time om te vormen tot een waar feest- en evenemententerrein. Wat gisteren nog een industriële bedrijfshal was is vandaag omgetoverd tot een ideale plek voor het organiseren van een party of evenement. Kies via Verbakel voor de verhuur van een bar en verhuur van barkrukken en wat gisteren nog een werkplaats was, is vandaag tot een gezellig café omgevormd.

Verbakel: voor verhuur van krukken en ander meubilair

De corebusiness van Verbakel Party & More is de verhuur van de totale inrichting en alle bijbehorende faciliteiten om een feestlocatie te organiseren. Ook voor verhuur van bar en bijbehorende krukken kunt u bij ons terecht. Met behulp van een feesttent in ons assortiment, vloeroplossingen en verlichting beschikt u dan razendsnel over uw eigen feestlocatie alwaar u uw particuliere of zakelijk gasten prima kunt ontvangen.

Wij begrijpen dat de ambiance op ieder feest of evenement sterk uiteen kan lopen. Wilt u vooral “boere gezelligheid” of verkiest u een wat zakelijkere, formele sfeer. De smaken daarover lopen uiteen en dus ook het assortiment ten aanzien van verhuur van een bar en barkrukken door Verbakel. Wij hebben exemplaren in verschillende typen uitvoeringen ter beschikking.