Bij Verbakel Party & More is het mogelijk om een tent te huren als huisvesting voor uw feest, partij of evenement op een door u te kiezen bijzondere locatie.

Zeg nu eerlijk, wat is er leuker dan wanneer u uw gasten kunt uitnodigen op uw eigen vertrouwde plek. Dat kan bij u thuis zijn in de tuin of bijvoorbeeld in uw bedrijf. Dit is sterk afhankelijk van wat u precies te vieren heeft. Wellicht ontvangt u familie en vrienden of zakelijke relaties. Helaas is de ruimte thuis of in uw bedrijf vaak niet toegerust op de organisatie van festiviteiten. In de tuin van uw woning of op uw bedrijfsterrein kunnen wij dan heel eenvoudig een geschikte feestlocatie creëren door middel van tentverhuur.

Huur een tent en organiseer uw feest op iedere gewenste locatie

Tent verhuur bij Verbakel kent verschillende vormen. Wij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van een aluminium frametent met een breedte van wel 10 meter. De lengte kunt u zelf bepalen en kan oplopen tot wel 30 meter. Daar kunt u heel wat bezoekers in kwijt! Dit tenttype is ook te huur in verschillende tussenmaten. Een te grote omvang in relatie tot de bezoekers bevordert de gezelligheid immers niet.

Het huren van een tent is overigens ook een prima optie wanneer u een tuinfeestje geeft. U waarborgt dan dat bezoekers kunnen schuilen voor regen en zon, mocht dat nodig zijn. Wij beschikken over sfeervolle pagodetenten die u bij ons kunt huren en waarin u bijvoorbeeld een trouwerij in de buitenlucht kunt laten plaatsvinden