Het is uiteraard wel prettig wanneer de bezoekers van uw feest of evenement af en toe de benen kunnen laten uitrusten. Bij Verbakel Party en More verhuren we zelfs professionele dansvloeren zodat uw gasten zich kunnen uitleven. Is men af en toe even moe dan gaat men toch even lekker zitten om daarna weer vol overgave door te feesten. Ook voor de verhuur van stoelen waarop uw gasten kunnen uitrusten kunt u bij ons terecht.

Stoelen verhuur via Verbakel

Regelt u uw feest of evenement zelf en op een onconventionele locatie waar alles tijdelijk moet worden opgebouwd? Dan zult u zelfs de stoel waarop uw gast kan gaan zitten moeten huren. Gelukkig kan dat bij Verbakel. Op het gebied van de huur van stoelen hebben wij een breed assortiment. Al ons meubilair is in verschillende stijlen verkrijgbaar. Het is immers belangrijk dat de inrichting past bij de sfeer van uw evenement.

Voor de snelle op- en afbouw kunt u bij ons stoelen huren die inklapbaar zijn. Dan realiseert u tijdens uw feest of evenement snel ruimte door ze weg te halen. Wilt u juist waarborgen dat uw opzet niet op ongewenst eigen initiatief van uw bezoekers totaal wordt veranderd? Kies dan voor de huur van stoelen die koppelaar zijn en daarmee dus niet verplaatsbaar. Voor de buitenomgeving, daar waar het door regen nat mag worden, kunt u bij ons terecht voor de verhuur van plastics stoelen die stapelbaar zijn.