Bij ons kunt u terecht voor statafelrokken. Met een statafelrok geeft u de sfeer tijdens uw evenement of partij extra cachet. Door middel van statafels kunt u een groot aantal gasten wat meer comfort bieden. Het is jammer wanneer het feestje zittend plaats vindt maar wanneer mensen de hele avond moeten staan met hun glaasje en bordje in de hand dan zijn ze uw feestje wellicht snel moe. Door middel van een statafel rok geeft u de statafel een verzorgder, moderner of exclusiever uiterlijk.

Diverse soorten rokken voor statafels

Bij Verbakel Party & More huurt u een statafel compleet met rok. De statafels zijn omwille van transport dikwijls opklapbaar. De rok die om de uitgeklapte statafel wordt gedrapeerd, zorgt voor een exclusiever uiterlijk en geeft de statafel een ‘massief’ karakter.

Bij ons kunt u terecht voor een tafelrok voor een statafel in stretchvariant. Dit betreft een elastisch katoen (of ander materiaal) dat strak om de statafel getrokken wordt en deze een modern karakter geeft. De stretchvariant van een rok voor een statafel is via ons onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs, wit en oranje. Daarnaast verhuren wij een exclusieve vintage variant.

Afgezien van statafelrokken met stretchkarakter beschikken wij ook over varianten die om de tafel heen worden gedrapeerd. Met een lint om het midden van de statafelpoten wordt deze tafelrok strakgetrokken. Een statafel met een gedrapeerde rok heeft een wat klassiekere uitstraling.