Voor het huren van een statafel of voor het huren van een groot aantal statafels voor een feest of partij, surf je naar de website van Verbakel Party & More. Op verbakelparty.nl krijgt u een overzicht van alle typen statafels die men bij ons kan huren.

Verwacht u flink wat gasten? Is het onmogelijk om al uw bezoekers te laten zitten en is dat gelet op de inrichting van uw locatie ook niet wenselijk? Huur dan een flink aantal statafels om het de feestgangers toch wat aangenamer te maken. Door af en toe even te kunnen steunen houden ze het wat langer vol op uw feest of evenement.

Statafel huren, dat doe je bij Verbakel

U kunt bij ons terecht voor statafel huur. Maar wij bieden als one-stop-shop op het gebied van de organisatie van feesten en partijen nog veel meer. Wij kunnen u de complete inrichting leveren voor een tijdelijke feestlocatie. Van partytent tot mobiele bar, stoelen, tafels, tafellinnen en bestek kunt u bij ons terecht. Statafels worden dikwijls geplaatst in de buurt van podia en bargedeelten en ook voor de verhuur daarvan kunt u bij Verbakel terecht. Wij zijn in staat te leveren in zowel kleine als grote aantallen.