Wij van Verbakel Party & More hebben het eens voor u opgezocht. Nuenen telt momenteel bijna 25.000 inwoners op 11.798 unieke adressen. Bovendien zijn er 2.470 bedrijfsvestigingen in Nuenen. Allemaal gezinnen en bedrijven waar met regelmaat een feestje te vieren valt, dat kan niet anders. En wat is er leuker dan een feest vieren in uw eigen tuin of op uw eigen bedrijfsterrein? Geen geschikte ruimte? Heeft u dan al eens gedacht aan het huren van een partytent?

Partytent verhuur: nagenoeg alle afmetingen zijn beschikbaar

Een van de party tenten die wij in de verhuur aanbieden is een aluminium frametent van 10 meter breedte en verkrijgbaar in diverse lengtes tot wel 30 meter. Deze tent wordt niet alleen door ons geleverd maar wij verzorgen vanzelfsprekend ook een gedegen op- en afbouw op uw locatie in Nuenen. Een dergelijke tent is voorzien van rechte wanden met karakteristiek vormgegeven vensters. De zijwanden kunnen naar wens worden weggeklapt zodat een open inloop ontstaat. Het traditionele 2-zijdige dak van deze partytent die u via Verbakel kunt huren voor uw feest in Nuenen, waarborgt dat uw gasten beschut zijn en behoedt hen voor regen.

Andere partytenten in ons assortiment ten behoeve van verhuur betreffen zogenaamde pagodetenten die voorzien zijn van een puntvormig dak. Deze zijn qua uitstraling standaard vervaardigd in dezelfde stijl als de aluminium frametent en zijn stijlvol wit van kleur. Deze tenten zijn echter ook leverbaar in geel met rode strepen voor een vrolijkere uitstraling.