Bent u woonachtig in het gezellige Gemert? Wist u dat het aantal inwoners in Gemert tussen 2013 en 2020 met maar liefst 1.049 personen is toegenomen, oftewel met 6% tot bijna 17.000 mensen in 2020? Geboortes maar ook nieuwe bewoners zijn verantwoordelijk voor deze stijging. In Gemert wordt dus op zijn tijd zeker een geboorte- of buurtfeestje gevierd. Het huren van een partytent van Verbakel Party & More kan daarbij een uitkomst zijn.

Party tenten verhuur in Gemert

Want wat is er gezelliger dan uw nieuwe buren te leren kennen tijdens een buurtfeest? En waar vier je dat? Gewoon op straat voor de deur natuurlijk. Gaat het regenen dan valt het feestje helaas in het water wanneer geen voorzorgsmaatregelen zijn getroffen. Verbakel biedt daar echter een oplossing voor door middel van partytentenverhuur. Wij beschikken over legio type tenten in verschillende afmetingen. Bij ons kunt u zelfs een partytent huren met een breedte van 10 meter en een lengte tot wel 30 meter. Ongeacht hoeveel mensen er zijn uitgenodigd: alle buurtbewoners zullen daarin passen.

Ook voor wat kleinschaligere feesten zoals een verjaardag of geboortefeest hebben wij oplossingen voor wat betreft een tijdelijke feestaccomnodatie. Zo verzorgen wij onder andere de verhuur van partytenten in pagodevorm. Die toveren uw tuin in Gemert om tot een gemoedelijke, overdekte locatie zodat iedereen lekker buiten kan vertoeven. De zijwanden zijn naar wens op- en afrolbaar.