Wij van Verbakel Party & More zijn hét adres voor alles wat met de organisatie van een feest te maken heeft. En dat begint al met het dak boven het hoofd van de genodigden. Of laat u ze liever in de regen staan? Nee toch! Voor verhuur van partytenten in alle soorten en maten kan men bij ons terecht.

Partytentverhuur Verbakel biedt diverse mogelijkheden. De partytenten die u bij ons kunt huren hebben een modulair karkater en zijn daardoor uitbreidbaar van enkele meters lengte tot wel 40 meter. Het betreft dan party tenten voor verhuur met een puntdak. De zijwanden van deze tenten zijn naar wens uitneembaar. Bij slecht weer laat u de zijschotten omlaag en valt er licht door de fraai vormgegeven zijvensters.

Huur uw partytent bij Verbakel

Afgezien van deze modulaire tenten hebben wij ook nog partytenten met een pagode dak te huur. Dat zijn sfeervolle, speels vormgegeven tenten met een echt festival karakter. Besluit u een dergelijke partytent te huren dan kiest u daarmee voor circusachtig design dat nota bene in zowel wit-rood als geel-rood gestreepte optie verkrijgbaar is.

Bij ons is partytent verhuur in beginsel inclusief het opzetten van de tent, met uitzondering van de hele kleine exemplaren. U kunt er dus op rekenen dat uw tent de hele dag door stabiel zal blijven staan. Wanneer de weersverwachtingen tegenvallen nemen wij extra voorzorgsmaatregelen.