Vanzelfsprekend is er niets fijner dan wanneer u in de zomermaanden een feest in de buitenlucht kunt organiseren. Helaas zijn we in ons land nooit helemaal weer-zeker. Gaat het regenen dan valt uw openluchtpartij of -evenement in het water. Verbakel Party & More verzorgt echter de verhuur van partytenten. Daarmee switcht u tijdens uw feest in Stiphout heel eenvoudig van binnen naar buiten en andersom.

Party tenten verhuur brengt steeds weer uitkomst

De partytenten die wij in de verhuur beschikbaar hebben zijn modulair uitbreidbaar. U kunt vrijwel eindeloze lengtes laten realiseren. Als u dat wilt kunt u iedere inwoner van Stiphout dus op uw feestje uitnodigen.

Het handige van de parttenten die u bij ons kunt huren is dat de zijwanden snel in- en uitklapbaar zijn. Sowieso zijn de wanden uitgerust met transparante raamgedeelten zodat er altijd genoeg licht in de partytent valt. Door de wanden op te rollen kunnen mensen echter zeer snel en gemakkelijk in- en uitlopen. Er is sprake van een dynamisch overgang van buiten naar binnen. Mocht er een regendruppeltje vallen op uw feest in Stiphout, dan is iedereen snel in staat om beschutting te zoeken en blijft iedereen droog.