Ook in Mierlo-Hout organiseren de mensen graag een tuinfeestje. Helaas regent het er ook nog wel eens. Het huren van een partytent brengt dan uitkomst. U kunt ervoor terecht bij Verbakel Party & More.

Verbakel verzorgt de verhuur van partytenten ten behoeve van feesten, partijen en evenementen in de regio Oost-Brabant maar ook daarbuiten. Wilt u een feest organiseren in Mierlo-Hout? Wij zijn in de buurt om u bij alles van dienst te kunnen zijn.

Partytenten verhuur door Verbakel: legio mogelijkheden

Ons bedrijf is gevestigd in Mierlo, op steenworp afstand van Mierlo-Hout. U kunt bij ons terecht voor het huren van een partytent in iedere gewenste vorm en omvang. Onze modulaire tentconstructies met puntdak zijn uitbreidbaar tot een lengte van wel 40 meter. Daar kan zowat iedere inwoner van Mierlo-Hout in. Het mooie is dat de zijwanden uitneembaar of oprolbaar zijn zodat u de tent al naar gelang de weersomstandigheden een open of gesloten karakter kunt geven.

Wellicht zoekt u echter een ander type tent, bijvoorbeeld een met een pagodedak voor een markt of een evenement. Ook de verhuur van dat soort partytenten verzorgen wij. U kunt kiezen uit meerdere kleuren van compleet wit tot rood-wit of rood-geel gestreept.