De cateringservice van Verbakel Party & Co geniet een vlekkeloze reputatie. Voor iedere situatie kunnen wij onze cateringdiensten bij u inzetten. Enkele voorbeelden van vormen van catering die wij aanbieden:

  • catering tijdens events;
  • catering voor op uw bedrijfsfeest;
  • catering gewoon bij u aan huis;

Evenementen catering pakken wij groots aan. Veelal worden hier veel bezoekers verwacht. Het is altijd weer een uitdaging om een grote groep mensen tegelijkertijd te voorzien van warm en lekker eten. Laat dat echter maar aan ons over.

Is er sprake van een intiemer feest? Verbakel verzorgt ook catering bij u thuis, zelfs voor kleine groepen. Catering van onze partyservice is er voor ieder type feestje.

Variërende vormen van catering service

Besluit u tot het inhuren van catering via Verbakel, dan bieden wij u een breed pallet aan mogelijkheden aan voor wat betreft de catering op uw feest. Ieder gezelschap heeft andere eisen en wensen en geen feest of evenement is exact gelijk. Wellicht streeft u een sfeer na van ‘platvloerse’ gezelligheid of prefereert u het juist heel chic en formeel. Mogelijk is uw budget groot of wilt u juist de uitgaven aan voedsel- en drankverstrekking binnen de perken houden. Wij hebben oplossingen voor iedere portemonnee. Dat varieert van relatief eenvoudige catering hapjes tot het verzorgen van uitgebreide, exclusieve dinner party catering.