Evenement catering is een vak apart. Op een locatie die in beginsel niet als vaste restaurantomgeving is ingericht, dient tijdens een evenement of partij iedereen op professionele en aantrekkelijke wijze van een hapje en een drankje te worden voorzien. Daar is niet iedereen toe in staat want daar komt heel wat bij kijken. Is er wel genoegen eten? En hoe zorg je ervoor dat de gerechten niet koud zijn wanneer ze worden opgediend? Om maar niet te praten van de uitdaging die het kan zijn om iedereen zelf door middel van een buffet op ordentelijke wijze van de nodige versnaperingen te voorzien. Evenementencatering is een vak apart. En Verbakel Party & More verstaat dat vak.

Party catering van zeer hoge kwaliteit

Of u nu voor de uitdaging staat van het verzorgen van een feestje thuis, het realiseren van een bedrijfsfeest of dat u een groot evenement wilt organiseren met aanzienlijke commerciële belangen. In alle gevallen is er behoefte aan party catering want een feest of evenement mag die naam niet dragen zonder dat de gasten van een hapje en een drankje worden voorzien.

Wij van Verbakel staan garant voor en persoonlijke en professionele samenwerking. Wij beschikken over jarenlange ervaring in onder andere horeca en evenementen catering. Wij zijn daardoor niet alleen bedreven in de uitvoering van evenement catering maar kunnen in de voorgesprekken met u ook op ludieke en creatieve manier invulling geven aan de exacte invulling ervan.