Of het nu een groot of klein feest is dat u van plan bent te organiseren in Brouwhuis. Uw bezoekers krijgen vroeg of laat honger. En met een knorrige maag wordt niemand gezelliger. Zorgt u er dan ook maar voor dat uw catering service top is. Wilt u zichzelf daarvan verzekeren, dan laat u de catering tijdens uw feestje over aan Verbakel Party & More.

Zonder catering is er weinig aan, dat geldt ook voor feesten in Brouwhuis. Vandaar dat u de sfeer tijdens uw partij of evenement een aanzienlijke impuls kunt geven door uw gasten te verrassen met een heerlijk hapje. Daarbij kunt u kiezen uit een standaard low-budget-assortiment. Heeft u echter zelf bijzondere ideeën en wensen dan staan wij daarvoor open.

Verbakel verzorgt graag de catering tijdens uw feest

De catering die wij op feesten organiseren loopt sterk uiteen afhankelijk van wat onze klant precies wil. Een en ander hangt ook samen met de mate van formaliteit van uw aangelegenheid in Brouwhuis. Bij een bedrijfsfeest vloeit het bier dikwijls rijkelijk en daarbij past bijvoorbeeld Bbq catering service. Gaat u echter trouwen, is iedereen in kostuum en komt de koningin wellicht ook? Kies dan voor een meer exclusieve cateringservice in de vorm van een diner of chic buffet. Wat voor feest u ook gaat organiseren. Het komt helemaal goed daar in Brouwhuis.