Woont u in Helmond Brandevoort of heeft u een bedrijf aldaar en organiseert u binnenkort een feest, een partij of een evenement en bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige catering service? Verbakel Party & More is al jarenlang hét adres als het gaat om de organisatie van de catering op ieder feestje in Brandevoort en omgeving.

Wij bieden een breed pallet van mogelijkheden aan op het gebied van catering. U heeft heel wat keuze voor wat betreft uw feest of evenement in Brandevoort. Wilt u het simpel houden en de kosten beperkt? In dat geval kiest u gewoon voor ons basisarrangement. Dat kan een relatief eenvoudig buffet zijn maar ook een BBQ-arrangement. Dat past goed bij een tamelijk laagdrempelig feest.

Catering op eenvoudige maar ook exclusieve feesten

Mensen verschillen en smaken verschillen dus ook. Vandaar dat Verbakel Party & More voor elke gelegenheid een passend cateringvoorstel kan doen. Wij werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zoekt u qua catering voor uw feest of evenement in Brandevoort iets exclusievers dan een buffet of een BBQ? Ook dan kunnen wij dat met onze catering service verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van live cooking of een meer-gangendiner bij u in Brandevoort? Verbakel regelt het allemaal. En wist u dat u niet alleen voor de cateringservice bij ons terecht kunt maar voor de organisatie van uw totale evenement?