Een van de fraaiste locaties om in Geldrop feesten te organiseren is natuurlijk in en om het kasteel van Geldrop. Kasteel Geldrop biedt vele mogelijkheden in kamers met ruimte voor enkele tientallen tot wel 150 personen. Daar kunt u heel wat gasten ontvangen. En in de prachtige tuin direct om het gebouw heen, is zo mogelijk nog meer ruimte voor een tuinfeest. Wanneer u dat zelf wilt organiseren kunt u bij ons terecht voor alle zaken die daarvoor nodig zijn. Van essentieel belang voor het slagen van uw partij is natuurlijk de kwaliteit van de cateringservice. Gelukkig kunt u ook voor de catering op uw feestje terecht bij Verbakel Party en more.

Wij verzorgen de catering tijdens al uw feesten

Geldrop beschikt over meer fraaie locaties om een evenement te organiseren. Het kasteel leent zich vanzelfsprekend uitstekend voor een trouwerij. Maar wellicht heeft u iets anders te vieren en wilt u dat liever doen in uw eigen tuin in Geldrop. Wij kunnen een partytent leveren zodat uw feesten nooit in het water vallen. En honger hebben uw gasten altijd, dus ook de catering tijdens uw tuinfeestje verzorgen wij graag.

De mogelijkheden waarover wij beschikken ten aanzien van onze catering service zijn legio. Wij kunnen een eenvoudig maar heerlijk Bbq-buffet organiseren maar ook een exclusief 3-gangen diner. Vanzelfsprekend voorzien wij u ook daar waar benodigd van tafels, tafelbekleding en serviesgoed en bestek.