Bent u op zoek naar een partij die catering kan aanbieden tijdens uw geplande feestje in Bakel? Wij van Verbakel Party en More zijn actief in deze regio en bieden bovendien een uitgebreide cateringservice aan.

De catering is essentieel voor het slagen van uw feest. Maar er zijn heel wat mogelijkheden om daar invulling aan te geven en u kunt zelf kiezen hoe u dat wilt doen. Ook de financiën spelen daarbij een rol en prefereert u een budgetoplossing voor uw partij in Bakel, dan kunnen wij daar zeker in voorzien.

Perfecte catering voor alle soorten feesten

Wat voor feest heeft u eigenlijk gepland in Bakel? Gaat het om een carnavalsfeestje? Een trouwerij of wilt u een exclusief evenement organiseren met zakelijke belangen? Het maakt nogal wat uit voor wat betreft de invulling van de catering op uw feestje of evenement. Gelukkig denken wij graag met u mee en bieden wij oplossingen van budget tot culinair. Onze cateringservice kan betrekking hebben op een relatief eenvoudig buffet of wij helpen u een lekkere BBQ te organiseren.

Ook bieden wij exclusievere vormen van catering service. Wilt u al uw gasten in Bakel voorzien van een meer-gangendiner op een lastig bereikbare locatie? Verbakel organiseert het voor u. Daarnaast organiseren wij dikwijls de catering op een feest in de vorm van live cooking. Tegenwoordig wordt dat zeer door de gasten gewaardeerd.