De catering bij een bruiloft is een evident aspect. U wilt toch ook dat uw gasten allemaal voldaan en met een volle buik huiswaarts keren? Laat een trouwerij niet slechts een formaliteit zijn maar een dag om nooit te vergeten. Voor iedereen! De catering tijdens uw trouwen draagt daaraan bij. En Verbakel Party & More neemt de verantwoordelijkheid daarvoor graag op zich.

Catering bij bruiloft: Verbakel beschikt over jarenlange ervaring

Zeker wanneer er veel genodigden zijn bij uw bruiloft dan is de catering een behoorlijke uitdaging. Onze ambitie gaat verder dan alleen iedereen van een hapje en drankje te voorzien. Wij van Verbakel willen dat uw gasten daadwerkelijk genieten. Dat betekent dat de catering tijdens uw trouwen optimaal geregeld moet zijn. Mensen moeten gezamenlijk kunnen eten en de gerechten moeten goed op temperatuur zijn. En dan heb je het alleen nog maar over de uitvoerende aspecten van catering tijdens uw bruiloft.

Als we het hebben over catering tijdens uw trouwen dan gaat aan die uitvoering nog een heel proces vooraf. Verbakel is graag bereid om u een standaard assortiment te bieden wanneer u de kosten wilt matigen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een bijzondere invulling van de wijze waarop u uw gasten tijdens uw bruiloft van een hapje en drankje voorziet. U kunt het zelf zo culinair maken als u wilt. Wij denken graag met u mee en dragen graag ideeën aan.