Bij Verbakel Party & More kunt u terecht voor biertap verhuur. Wat voor feest of evenement u ook heeft gepland, er zijn altijd bezoekers die de wens hebben om een heerlijk koud pilsje te drinken. Laat de kraan maar lopen en het bier maar vloeien uit die biertapzuil.

Verbakel levert oplossingen voor feesten, partijen en evenementen van iedere formaat. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een kleine mobiele biertap voor uw tuinfeestje. Wat hebben mensen een plezier wanneer ze hun zelfgetapte, heerlijke koude pilsje aan de lippen zetten. Echt een genot!

Maar ook voor een mobiele tap van formaat

Verwacht u meer bezoekers of is uw wens ten aanzien van biertap verhuur gericht op de organisatie van bijvoorbeeld een evenement? In dat geval is Verbakel ook in staat om oplossingen te leveren. Ons leveringsgamma ten aanzien van verhuur bevat onder andere een grote houten bar inclusief tap. Daar kunnen verschillende bezoekers tegelijkertijd een biertje aan bestellen en drinken. Of wat dacht u van onze mobiele achtkantige tap waar bier door een of meer medewerkers aan alle kanten tegelijk kan worden uitgeserveerd. Deze mobiele biertap is voorzien van een dubbele biertapzuil. Niemand hoeft dus lang op zijn pilsje te wachten.